4 stærke modetendenser i 2018

Et nyt år nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør nye og gamle trends. 2018 byder især på tjekkede tendenser inden for farver og mønstre. Læs med her og få helt styr på, hvilke must-haves du ikke kan undvære i din garderobe i det nye år. Du kan allerede nu begynde din jagt på nye og moderigtige klæder.

Foråret er græsgrønt

En af de helt store farver i den kommende sæson er farven græsgrøn. Farven er frisk og skarp, men det gør den ligeledes speciel, og den falder derfor ikke i alles smag. Hvis du er modig, skal du iføre dig et helt sæt i den cool farve – så er du topmoderne! Men hvis du lige skal vænne dig til den skarpe farve eller ønsker at bære den på en mere afdæmpet måde, kan du i stedet vælge et enkelt item i græsgrøn til din garderobe. Vælg en top eller en lækker strik i den vilde farve, der vil passe fedt til dine mørke jeans. Måske forelsker du dig mere og mere i farven, og så er det bare ud at købe flere græsgrønne goodies til din garderobe.

Botanik og blomsterprint

Hvis du allerede nu glæder dig til foråret og sommeren, så vil du elske denne tendens. Der er nemlig ikke noget, der udtrykker disse årstider bedre end blomsterprint. Blandt de danske designere er der stor enighed om, at blomsterprint er et must-have i din garderobe i den kommende sæson. Det spirende print ses på alt fra smukke sommerkjoler til stilede sæt. Du kan også finde det botaniske print på overtøj, og hvilken bedre måde at pifte et klassisk eller kedeligt outfit op på end med en flot jakke med blomsterprint? Denne trend kan du ikke gøre det for meget i, så gå allerede nu på jagt i gemmerne, eller find dine favoritter blandt butikkernes store udvalg.

Gul bliver i modebilledet

Den skønne solgule farve har allerede været inde i billedet dette efterår, men der er ingen tvivl om, at foråret bliver en gul affære. Hvis du allerede nu har anskaffet nogle lækre gule items til din garderobe, så bliv endelig ved med at bruge dem. Er du derimod ikke hoppet med på trenden endnu, så er foråret 2018 tidspunktet. Gul er in i alle toner, så du kan frit vælge din favorit blandt pastelgule og solgule items. Farven gul kommer på alt fra bukser og kjoler til strik og accessories, så du kan let hoppe med på denne trend.

Et miks af mønstre

En af de helt store tendenser i den kommende sæson er det at mikse forskellige mønstre i dit outfit. Det kan dog være svært at få dit look til at se cool og ikke rodet ud. For at undgå at dit outfit ser rodet ud, kan du med fordel vælge at mikse forskellige mønstre i samme farvenuancer. Hos de danske designere er det især farverne blå, grøn, lyserød og orange, der pryder de moderne mønstermiks. Du kan finde inspiration fra modeugen på nettet, så du kan sikre dig det helt rigtige look med mønstre på kryds og tværs.

Leave a Reply