5 must-haves til din forårsgarderobe

Solstråler og varmere vejr er på vej, og det er tid til at pakke de store vinterfrakker og huer væk. En ny sæson betyder nye tendenser, og her får du fire vigtige must-haves til din forårsgarderobe. Bliv inspireret til et tjekket forår, hvor du er helt med på den sidste nye mode.

Striber

Det er ikke den mest revolutionerende trend, da vi har set den i modebilledet i rigtig mange år. Ikke desto mindre er striber en trend dette forår, som du ganske enkelt ikke kommer udenom. Du har med al sandsynlighed allerede nogle stribede items i din garderobe, og disse kan du sagtens finde frem til foråret. Du finder nye items i de klassiske striber denne sæson, og du finder dem på alt fra toppe til skjorter og bukser. Vælg en silkeskjorte eller en stribet strik for et gennemført stilrigt look dette forår.

Strik

Selvom vejret gerne skulle blive lunere med foråret, så er det endnu ikke sommer. Men det gør ikke spor, for så kan du hoppe med på endnu en af forårets store trends, den lækre og lune strik. Strik er en evig klassiker, men ikke desto mindre fortsætter den i modebilledet i den kommende sæson. Miks denne trend med andre trends og få et moderne look. Du kan eksempelvis vælge en strik i striber, som også er in dette forår.

Skjorte

Skjorten er ikke til at komme udenom dette forår. De findes i mange forskellige materialer som silke og bomuld, og de findes i sæsonens stærke farver og mønstre. Der er frit valg på alle hylder, når det kommer til skjorter denne sæson. Uanset hvilken du vælger, er du med på moden. Har du derfor en skjorte i garderoben, som stadig er lækker, så find den endelig frem dette forår.

Feminin med flæser

En af forårets helt store trends er flæser. De ses på catwalken på både nederdele, kjoler og skjorter, og du kommer ganske enkelt ikke uden om dem denne sæson. Flæser giver et flot feminint udtryk til dit outfit og gør det mere levende at se på. Prøv dig frem med denne trend, og find ud af, hvordan flæser passer bedst ind i din stil. Hvis du ikke er til det helt feminine, kan du sætte et par sneakers til din nederdel eller kjole med flæser og få et mere sporty outfit.

Store tasker

Når du sammensætter dit stilrige og moderigtige outfit for det kommende forår, må du endelig ikke glemme accessories. Forårets vigtigste er tasken, der modsat de tidligere sæsoner ikke skal være lille, men derimod skal være decideret stor. Når du går på jagt efter din nye taske, skal du derfor tænke ’jo større jo bedre’. Det gode ved denne trend er, at du altid kan have alt det med, du kan få brug for. Det er slut med at begrænse dig til lidt makeup og din pung, når du skal ud. Selvom tasken skal være stor, behøver du ikke at blive ruineret. De store tasker findes nemlig i alle prisklasser, så du kan vælge, hvor meget du vil investere.

Leave a Reply