Disse items skal du vælge, hvis du er petite

Det er flot at have en lille figur, og du kan bære det meste, når du er petite. Men det kan være svært at finde ud af, hvordan din krop kommer allerbedst til sin ret. Her får du nogle modetips til, hvad du skal gå efter for at få det bedst mulige resultat, når du er petite.

Højtaljede bukser

Du har måske ikke de længste ben i verden, og det gør heller ikke spor. Men hvis du ønsker at få dine ben til at synes længere, så er et par højtaljede bukser med smalle ben den ideelle måde. Sørg for at finde et par i den helt rigtig længde, og hvis det ikke synes muligt, kan du med fordel få et par bukser lagt op hos en skrædder. Med den helt rigtige længde synes dine ben længere. Den højtaljede model er samtidig med til at få dine ben til at se længere ud, og så sidder de bare vanvittig flot på en petite krop. Du kan vælge alt fra skinny jeans til habitbukser med bindebånd, det hele er flot til din figur.

Skulderpuder i jakken

Når du har en lille overkrop, kan du sommetider føle, at den forsvinder en smule i forskellige overdele. Her kan du få hjælp ved at vælge en blazer, jakke eller frakke med skulderpuder i. På den måde synes dine skuldre af lidt mere, hvilket passer flot til din figur. Det er langt fra alle, der kan bære jakker med skulderpuder, så vær glad for din petite krop. Tanken om skulderpuder kan være skræmmende, hvis du tænker på skulderpuder, som de så ud i firserne. Det er ikke sådan et look, du skal gå efter. Du skal derimod blot vælge en blazer, jakke eller frakke med en smule skulderfylde. Prøv dig frem, og oplev, hvordan det gør noget rigtig godt for din figur.

Striber på tværs

Du har sikkert ofte hørt dette tip i forbindelse med kurvede kvinder, der ønsker at se slankere ud. Lodrette striber gør din figur smallere og længere, mens vandrette striber får din figur til at synes bredere. Tippet gælder dog ikke kun til kurvede kvinder, men ligeledes til den petite kvinde. Vælg en overdel med vandrette striber, hvis du synes, at din overkrop trænger til lidt ekstra fylde. Hvis du omvendt ønsker, at dine ben skal synes længere, kan du med fordel vælge en underdel med lodrette striber.

På med den korte kjole

Et af de items, du med fordel skal iklæde dig, når du er petite, er den korte kjole. Den korte kjole skærer højt oppe på benet, hvilket er ideelt til din lille figur, da den får dine ben til at se længere ud. Kjolen forlænger oven i købet din overkrop, så også denne synes længere. Et par stilletter eller støvler med hæl vil give dig det sidste i forsøget på at få det allerbedste ud af din petite krop. De sko, hvor foden kan ses mest muligt, er de bedste til dig.

Leave a Reply