Få dit tøj til at se mere eksklusivt ud

Eksklusivt tøj er lækkert, men det koster også derefter. Derfor handler vi ofte i highstreet-butikkerne, hvor vi kan få lidt mere for pengene. Her findes også mange gode fund, men tøjet kan hurtigt komme til at se lidt billigt ud. Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan få dit highstreet tøj til at se lidt mere eksklusivt ud, så det blender bedre ind med dine designer-items.

Cool knapper signalerer kvalitet

En af de helt store forskelle på highstreet og eksklusivt tøj, som ikke er til at undgå at få øje på, er kvaliteten af knapperne. På de billige items er knapperne ofte lavet af plastik, og ofte er farven på knapperne en anden end selve tøjet. Du tænker måske, at det er ubetydeligt, men nye knapper kan faktisk få dit highstreet-tøj til at se mere eksklusivt ud. Du kan eksempelvis vælge knapper i materialer som træ eller perlemor, eller bare vælge knapper i den farve, som dit item har. Hvis du har de mindste talenter med en synål, kan du sagtens skifte knapperne selv. Hvis du ikke er så ferm, kan du betale for at få dem skiftet på et renseri. Både knapper og isyning kan købes for få penge, men vil få dit item til at se meget mere eksklusivt ud.

Skån dit tøj

Der er ikke noget, der kan få dit tøj til at se slidt ud, som hvis det bliver vasket for hårdt eller alt for ofte. Hvis du vasker dit tøj for ofte, går det hurtigere ud af facon og mister hurtigt farven. Der er stor forskel på de forskellige materialer, og nogle tåler mere end andre, så sørg for at behandle dit tøj derefter. Du behandler nok allerede dine designerfavoritter rigtig godt, men husk at gøre det samme for dine mere billige items. De holder sig meget pænere, hvis du skåner dem ved ikke at vaske dem for ofte. Husk på, at uld er selvrensende, så hæng det op udenfor eller i badeværelset, når du tager et bad, det er langt bedre end at vaske det i maskinen eller i hånden. Husk generelt at vaske dit tøj på de laveste grader, når du vasker det i vaskemaskinen. På den måde holder det sig pænt i længere tid.

Spendér på en skrædder

Hvis du har nogle highstreet-items i dit klædeskab, som du er særligt glad for, men som kunne sidde endnu bedre, så brug lidt penge på at få disse skræddersyet til dig. Hvis materialet er lækkert og mønstret er tidløst, så er det en god investering at få det skræddersyet til din krop. Tøj ser langt mere eksklusivt ud, når det sidder ideelt på din krop. Hvis dit tøj sidder dårligt på dig, ser det bare billigt ud og giver et dårligt udtryk til dit look. Det koster ikke alverden at få syet noget til hos en skrædder, og dit billige fund vil stadig være et billigere køb end et eksklusivt designer-item.

Leave a Reply