Få inspiration til et moderne og stilfuldt kontor her

Når du skal indrette dit kontor, bør dette matche dig og dine behov. Når du indretter, bør du tænke i kreative og stilrene baner, som kan være en inspirationskilde til dig. Ved at skabe det helt rigtige arbejdsrum, vil din arbejdsindsats blive forøget, da du sidder i netop de omgivelser, hvor du har det bedst. Læs med i denne guide, og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit kontor ved at kombinere funktionalitet og æstetisk.

Gør din opbevaring praktisk og kreativ

Inden du starter med at indrette dit kontor, bør du først vælge kontormøbler som skrivebord, kontorstole samt opbevaring. Disse er din base for et funktionelt kontor.

Funktionalitet behøver dog ikke være traditionelt og kedeligt. Når du skal tænke opbevaring, så tænk kreativt. Opbevaring kan, ud over at bestå af reoler og hylder, være kurve, æsker, krukker eller lignende. Disse vil være helt perfekt til opbevaring af småting og kontorartikler, samtidig med at de skaber orden og hygge. Placer dem på en dekorativ måde, så de bliver en del af indretningen.

Personlighed er altafgørende

Når du skal personligøre dit kontor, er det vigtigt at skabe rammer, som er inspirerende for dig. Indretningseksperter anbefaler, at man går efter enkel dekoration, som afspejler din personlighed, da arbejdslysten og arbejdsglæden da vil forøges.

Hvis du har vægplads, så udnyt det! Se det som en alternativ inspirationskilde, hvor du har mulighed for at prøve noget nyt. Du kan eventuelt give dig i kast med diverse billeder elle plakater. Disse skriger af personlighed. Afhængig af din stil kan du vælge farverige, abstrakte, grafiske eller typografiske billeder. Prøv dig frem for at finde ud af, hvilke virker bedst for dig.

I forlængelse af vægdekoration kan du med fordel investere i en opslagstavle. Denne kan du benytte på forskellige måder. Du kan vælge en helt almindelig opslagstavle, men dekorere den enten med billeder eller tekster, eller du kan bruge den mere praktisk ved at ophænge diverse kontorartikler. En anden mulighed er, at du kan male en væg i tavlelak. Her kan du blandt andet skrive ideer, to-do-lister eller lige præcis det, som du har brug for. Når tingene bliver visualiseret, vil det være med til at skabe overblik. Du kan med fordel lave den magnetisk, så du kan opsætte udklip eller billeder.

De små ting kan have en stor betydning

Når du skal indrette alle dine kontorartikler, skriveredskaber og så videre, bør du tænke kreativ opbevaring, som vi tidligere har været omkring.

Når du skal vælge dine kontorartikler, kan du med fordel kigge i diverse butikker, hvor de sælger kontorartikler, der, ud over blot at være praktiske, også er dekorative. Derfor kan du have en blyant eller en lineal liggende fremme. Dette vil signalere, at dit kontor bliver brugt, og at der er en rød tråd igennem din indretning.

Når du skal investere i kontorartikler, vil alt lige fra mønstrede, personlige notesbøger til fine og moderne skraldespande passe perfekt til en moderne indretning. Du kan med fordel have din uundværlige notesbog liggende fremme, således du hurtigt kan skrive dine ideer ned.

For at gøre dit kontor komplet, må du ikke glemme belysningen. Dette er vigtigt for både din arbejdsevne, men også for helhedsoplevelse af kontoret, da lamperne sætter et højt personligt præg. Det er altid en fordel at få så meget naturligt dagslys ind som muligt. Du kan ligeledes have smukke blomster og planter stående i forskellige vaser og krukker, da det vil give liv og stemning.

God indretningslyst, og husk, at det kan være de små detaljer, som gør hele forskellen!

Leave a Reply