Guide: Sådan holder du en uforglemmelig fest

Om det gælder indflytterfest, fødselsdag, studenterfest eller andre begivenheder, så er der faktisk ikke nogen anledninger, der ikke kalder på fest. Men hvordan forbereder du dig, så det bliver en fest, som pigerne tænker tilbage på? Vi giver dig her nogle råd, som helt sikkert vil hjælpe dig med at stable en fest på benene.

Mojito, Margarita, Martini

Der er ikke noget bedre end lækre drinks, specielt ikke når de er lavet med kærlighed. Det kræver selvfølgelig lige noget forberedelse, men så vil dine venner også elske dig resten af aftenen. Du kan lave lidt forskellige alkoholiske drikkevarer med alt fra almindelig vin til farverige sodavand. Hvis ikke du selv har råd til at stå for alle drinksene, kan du også bede dine venner tage noget med hver især – så slipper I hvert fald for at slubre i den samme øl hele aftenen. Er du en af dem, der står og vil bruge flere penge på festen, kan du også leje en bartender. De kommer med alt udstyret, og så er det bare jeres opgave at feste løs.

“You are the one that I want…..”

En god fest er lig med god musik, men der er ikke noget værre, end når det ene musiknummer overspiller det andet. Du skal bruge noget tid på at planlægge en ordentlig playliste. Du kan eventuelt forhøre dig hos dine venner, veninder eller familie, så alle får noget at sige. Så alle er tilfredse, og musikken kan spille til den lyse morgen.

Ligesom du kan leje en bartender, kan du jo også leje en DJ, hvis du gerne vil spendere lidt ekstra penge på en uforglemmelig fest. Så er der hvert fald ingen tvivl om, at I får musik og fest for alle pengene.

Den store temafest

Hvem elsker ikke at gå til fest, hvor folk er klædt ud i sjove udklædninger, så den ene ser mere dum ud end den anden? Hvis din fest skal være ekstra specielt, kan du eksempelvis gøre brug af denne idé: En udklædning tillader nærmest, at man kan opføre sig uhæmmet, og derfor er det et perfekt forslag til din pigefest. Hvem vil ikke gerne holde en fest, som aldrig ryger i glemmebogen? Det kan være 90’er-fest, eventyrfest eller piratfest – kun fantasien sætter grænser. Du kan finde endnu flere festtemaer her, hvis opfindsomheden glipper.

Latter skyder festen i gang

Alle elsker at grine. Små som store grin. Og en ting er sikkert, et spil eller en leg vil sætte gang i grinetøjet på dine veninder. Der findes et hav af forskellige lege, hvilket både inkluderer stafetter, tip-en-10’er eller “kast med æg”. Det kan dog også være lege, som er mere henvendt til dine gæster – her taler vi selvfølgelig om sjove quizzer om jeres unge dage eller jeopardy om jeres gamle flirts. Den gode underholdning til din fest kan være det aspekt, der forandrer din fest fra middelmådig til overdådig, så det er bare med at gå i gang med diverse sjove indslag. Og så er det faktisk også sjovt at lave quizzen.

Sørg for den lille sult

Når folk er trætte og har fået lidt for meget at drikke, er det en ekstra god idé at have købt ind til den lille sult. Hvis du har flere penge at gøre med i dit festbudget, behøver du ikke blot at købe chips og dip, selvom der helt sikkert ikke var nogen, der ville klage over at få serveret det. Lidt ekstra penge på lommen kan være nok til, at du kan lave pizzasnegle, pølsehorn eller andre små tapasretter, der ikke koster alverden, men vil blive værdsat af alle dine bedste veninder.

Leave a Reply