Hjælp din kæreste til en stilfuld garderobe

Stil er et personligt begreb, der varierer meget fra person til person. Nogle mænd ved, hvordan bukserne skal sidde og vælger bevidst en trøje, der passer pænt til, mens andre mænd tyr til adidasbukser eller T-shirts med malepletter.

Mange kvinder befinder sig i et forhold med sidstnævnte mand, mens de drømmer om den første. Stil er ikke en afgørende faktor for attraktion, men ikke desto mindre synes mange kvinder, at en moderne mand, der har styr på tøjstilen, er mere attraktiv, end manden der går i for stort, grimt eller gammelt tøj.

Drømmer du også om en mand med stil, men er i et forhold med en, der tror, at stil er et kinesisk ord for lejlighedskompleks? Hvis din kæreste heller ikke har forstået eller måske har glemt, hvordan han skal opnå en stilfuld attitude og beklædning, skal du læse med her. I denne artikel vil du nemlig blive guidet til at hjælpe din kæreste tilbage på det moderigtige spor.

Sorter i det gamle

For overhovedet at begynde at kunne opgradere din kærestes garderobe, bør I sammen smide det gamle, grimme, krøllede og underlige tøj til genbrug. Gør det til en fælles mission at forny jeres stil. Det vil altid være nemmere, sjovere og bedre, når I er to om det, frem for at du bestemmer over din kæreste. Ryd derfor også selv op i dine gevandter, og smid ud.

Snak om, hvornår du og din kæreste finder hinanden attraktiv. Det er måske ikke blot dig, der synes, at din kærestes stil er fløjet bort med blæsten. Vis at der er solidaritet, og meld dig selv ind i kampen om at opdatere jeres garderober.

Når I har smidt alt det ud, som burde være blevet smidt ud for længst, er I – og specielt din kæreste – klar til gå på jagt efter nye og moderne items, der skal danne grundlag for en personlig, lækker stil.

Få styr på basisgarderoben

Første skridt mod en moderne, stilfuld kæreste er at starte med grundlaget for det gode look: basisgarderoben. Opfordre din kæreste til at fylde klædeskabet med basalt herretøj, der passer ham perfekt i størrelsen og kan matche det meste og dermed indgå i masser af outfits.

Hvide T-shirts, velsiddende cowboybukser, gode sko, standard skjorter, suit-bukser og en flot jakke er alle items, der vil passe godt ind i de flestes stil, og som vil skabe fundamentet for en mere gennemført og attraktiv tøjstil.

Krydr med spændende indslag

Når din kæreste har den basale garderobe på plads, er det på tide at finde de beklædningsgenstande, der er lidt mere personlige. Blomsterprint, vovede farver eller mønstre er alle præg, der kan sættes på hans stil, for at det hele bliver lidt mere spændende.

God stil betyder også, at man tør tage nogle chancer og gå klædt lidt anderledes. Herved menes det ikke, at der er grund til, at din kæreste ifører sig sin mors pels eller går i lyserøde sandaler, men at han i stedet inden for moderigtige rammer finder nogle afslappede, flotte tøjdele, der kan gøre hans stil levende og lækker.

Gå online, og bliv inspireret til sådanne indkøb. 2Trendy sælger moderigtigt tøj til mænd, der tør tage nogle chancer, men stadig gerne vil passe til modetrendsene.

Hav outfits klar

Grunden til at mange mænd farer vild i modelabyrinten er, at stil og gode outfits nemt kan blive endnu en stressfaktor i en presset hverdag. Hvis der er for meget om ørerne, kan det være svært også at skulle tage stilling til, om trøjen egentlig sidder perfekt eller strømperne matcher bukserne.

Derfor kan det være en fordel at have outfits klar på forhånd, så din kæreste ikke behøver at tænke over sammensætningen, når han vågner. Med en god garderobe, der indeholder både basiselementer, men også tøjdele din kæreste finder sjove, behagelige og personlige, er der hundredvis af muligheder for at kombinere tøjet og skabe gode outfits.

Brug en eftermiddag sammen på at sammensætte disse outfits. Måske din kæreste synes, at gul og lilla er de bedste farver sammen, mens du finder matchet kejtet. Når I har været sammen om at shoppe, er det også oplagt at hjælpe hinanden med at matche tøjet i sammensætninger, I finder attraktive.

Leave a Reply