Opbyg den helt ideelle garderobe

Ender du tit i tøjkriser af værste grad? Oplever du, at skabet er fyldt med tøj, men at der alligevel aldrig er noget at tage på? Så er det tid til at revurdere din garderobe, og derfor får du her nogle tips til hvordan dit tøjskab bliver helt i top.

Hav styr på alt det essentielle

Det vigtigste i din garderobe er alle de basisitems, man slet ikke kan leve uden. Du får ikke meget ud af en vildtmønstret skjorte, hvis ikke du har en solid underdel, den kan sættes sammen med, og derfor skal du sørge for at bygge et godt udvalg af skudsikre elementer op. Det vil sige jeans, som sidder helt perfekt. T-shirts, der er bløde og lækre, og som du kan bruge til lidt af hvert. Ensfarvede toppe, som kan bruges under andre ting eller sammen med spændende underdele. Desuden er et par sorte bukser ikke til at undvære, og det samme gælder i manges tilfælde en læderjakke og en sort striktrøje. Så er man temmelig godt dækket ind til lidt af hvert, og du kommer helt sikkert til at bruge netop disse beklædningsgenstande flittigt. Netop derfor kan det også godt betale sig at investere lidt ekstra i de grundlæggende essentials. Er de i god kvalitet, kan du bruge dem mange gange, og hvis du vil have dem lidt billigere, kan du finde en rabatkode og dermed spare penge på kvalitetsprodukter til dit klædeskab.

Lav lister over, hvad du mangler

Hvis du gang på gang finder dig selv i en situation, hvor du mangler en blomstret blazer, et par trompetbukser eller en gulvlang glimmersag, er der nok noget om det. Også selvom det ikke umiddelbart indgår i den gængse basisgarderobe. Når du opdager, at der er et særligt stykke tøj, du flere gange har ærgret dig over ikke at have, er det altså om at få det skrevet ned, så du kan købe det ved næste lejlighed. Selvom basisgarderoben med sorte jeans og enkle toppe kan meget, betyder det alligevel ikke, at det altid er nok, for alle har deres egen stil. Dette finder man ud af hen ad vejen, og ens stil udvikler sig også, så når du møder elementer, som du føler, du mangler, er det altså blot om at få dem tilføjet. Måske er det senere hen nogle andre ting, du står og sukker efter, og så må der jo bare ryddes op i skabet, så der bliver plads til noget nyt og spændende.

Vælg kvalitet over kvantitet

Mange kvinder har rigtig, rigtig, rigtig meget tøj i skabet. Det ér da også dejligt at have noget at vælge imellem, men i mange tilfælde kan det altså godt betale sig at vælge kvalitet over kvantitet. Det kan godt være, du kan få en vildt billig bluse i det lokale supermarked, men spørgsmålet er så, om det stadig er noget, der kan holde til noget. Går den ud af facon, så snart den bliver vasket, er det penge lige ud ad vinduet, og så kunne du lige så godt have sparet op til noget ordentligt i stedet. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt eller fra et stort, kendt mærke, så længe du er opmærksom på de anvendte materialer og er lidt kritisk. Med kvalitet får du i hvert fald et produkt, du kan bruge i meget længere tid, og som sandsynligvis også er rarere at have på. Har du et sandt shoppegen, skal du også nok få opbygget et solidt tøjudvalg alligevel, det tager måske bare lidt længere tid, men til gengæld bliver samtlige items brugbare og skønne.

Leave a Reply